Spinnen bestrijden bij Spinnenoverlast

Heeft u spinnenoverlast, spinnenwebben en overige vervuiling o.a. uitwerpselen van de spin op uw terras, balkon of bij de woning?

Wanneer, waar en hoe is de beste tijd voor een spinnen behandeling.

Bij preventief spuiten tegen spinnen, vroeg in of het best nog vóór het spinnenseizoen (april/mei), bespaar u het smerige werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen, zodat u huis meteen al vanaf het begin van het seizoen spinvrij is en blijft. In het naseizoen (vanaf augustus) is het beste tijd voor de tweede behandeling, zodat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken en de spinnenplaag in het voorjaar weer terug is.

Hoe lang blijft de impregnerende werking van ons anti spinnen product effectief?

Na gebruik van ons anti spinnen product zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de weersinvloeden en spinnenpopulatie langdurig beschermd tegen spinnen en hun uitwerpselen. Dus word u huis / object in de juiste periode behandeld, kunt u met 2 behandelingen het hele seizoen spinvrij blijven. Het schilderwerk blijft ook langer mooi door de beschermde laag en het spinvrij blijven van vervuiling van spinnen en andere insecten uitwerpselen.

Kan ik na de behandeling wel mijn ramen zemen?

Na de behandeling moet u 24 uur wachten, daarna kan de glazenwasser de ramen weer lappen. Alleen met de hogedrukspuit spuiten word niet aangeraden, omdat zo het product tussen alle hoeken/kieren en naden word weggespoten en de werking teniet word gedaan.

Tip: maak voordat de Spinbestrijding langskomen voor de behandeling uw houtwerk nog even grondig schoon!

Spinnen-bestrijding voor Particulier en Bedrijven

De spin is een nuttig dier en in Nederland volgens de wet beschermt. Om deze reden mogen spinnen niet door middel van gif bestreden worden. Wel mogen spinnen geweerd worden. Dit dient op een diervriendelijke manier te gebeuren. Door gebruik te maken van biologische producten wordt de spin als soort niet in gevaar gebracht. Bovendien is het gebruik van biologische producten goed voor het milieu.
Heeft u last van spinnen en wilt u hier snel vanaf? Wij helpen u graag! Wij zijn ook beschikbaar voor schoonmaakbedrijven, VvE-beheer, woningbouwverenigingen, hoveniersbedrijven, hotelketens, kinderdagverblijven en andere instellingen. Vul het formulier volledig in, zodat wij de prijs voor u kunnen berekenen. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een prijsopgave voor een behandeling tegen spinnen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Vraag een offerte aan

Spinnen in uw bedrijf of huis kunnen erg onprettig zijn. Naast dat veel mensen er angstig voor zijn, kan hun web erg hinderlijk zijn en onhygiënisch ogen.

Spinnen
Bestrijding

Bij Q-Works weten wij dat ongediertebestrijding kennis en expertise vereist. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij elk type ongedierte probleem. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

to top