PLaagdierbeheerser nodig ?
Wij bedienen u in de plaats doornenburg

Q-Works plaagdierbeheerser is 24-7 bereikbaar
Bij calamiteiten kun u contact met ons opnemen 06-33041282.
Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar in Doornenburg
Wij zijn gevestigd in Huissen Bij Arnhem .

voor meer informatie ga naar onze contact pagina 

Doornenburg is een prachtige plaats gelegen aan de rivier met een imposant middeleeuws kasteel Doornenburg dat nog steeds adembenemend is om te zien. Vroeger moest je wel eens omgaan met ongedierte, maar gelukkig zijn er tegenwoordig meer geavanceerde technieken om hiermee om te gaan.

Onze ongedierte bestrijding experts staan voor u klaar

Bij Q-Works weten wij dat ongediertebestrijding kennis en expertise vereist. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij elk type ongedierte probleem. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u last van wespen, muizen, ratten, vliegenplaag, muggenplaag of ander ongedierte in uw woning of bedrijfspand in Doornenburg of omgeving? Aarzel dan niet en schakel onze professionele en ervaren Plaagdierbeheerser / ongediertebestrijders in. Wij staan klaar om u snel en effectief te verlossen van elk type ongedierte en bieden u daarbij een uitstekende service en garantie. Neem vandaag nog contact met ons op.

Wespennest verwijderen / bestrijden

Het verwijderen van een wespennest is geen gemakkelijke taak! Maar wees gerust, onze professionele ongediertebestrijders zijn er altijd om u te helpen, zodat u geen last meer hoeft te hebben van de venijnige steken van wespen. Dus laat ons u in alle veiligheid van deze vervelende wespen afhelpen.

Muizen en Ratten bestrijden

Het komt vaak voor dat mensen te maken krijgen met knaagdieren zoals muizen of ratten in hun huis. Gelukkig is Q-Works gespecialiseerd in het bestrijden van deze plaagdieren om uw huis weer knaagdier-vrij te maken.

Besteed geen geld aan doe-het-zelfmiddelen, maar kies voor professionele muizenbestrijding / Rattenbestrijding. Inspectie door onze bestrijder wijst uit wat er moet gebeuren om de Muizen / Ratten te bestrijden en welke kosten daaraan verbonden zijn.
Het volgende wordt uitgezocht:
  1. Hoe ernstig is de muizenplaag of Rattenplaag?
  2. Welke bestrijdingsmethode is er nodig om het probleem op te lossen?
  3. Hoeveel tijd zal de muizenbestrijding / rattenbestrijding in beslag nemen?
  4. Moet er muizenwering / rattenwering worden aangebracht?
  5. Hoeveel behandelingen zijn nodig om het probleem op te lossen?
Ben je nog niet overtuigd? Ik, Quincy Hogerhuis, vertel je graag meer over mijn werkwijze bij het bestrijden van muizen en ratten. Bel ons op 0633041282

Mieren bestrijden

Het is van uiterst belang om onmiddellijk maatregelen te nemen wanneer mieren hun weg naar uw woning hebben gevonden. Deze kleine wezentjes kunnen zich snel verspreiden naar andere delen van uw woning, wat het probleem alleen maar verergert.

Door snel actie te ondernemen en professionele hulp in te schakelen, voorkomt u verdere verspreiding van mieren en kunt u weer rustig leven zonder uw zorgen te maken over deze kleine wezentjes. Het is de beste manier om van het probleem af te komen en uw woning weer comfortabel te maken

to top