Zijn rioolvliegjes schadelijk of gevaarlijk?

Rioolvliegen zijn niet direct gevaarlijk, maar ze zijn indirect schadelijk voor uw gezondheid omdat ze uit het riool komen. De larven die uit de eieren uitkomen voeden zich met bacteriën en schimmels. Zodra de larven zijn uitgegroeid tot volwassen Rioolvliegen, komen ze uw huis binnen. De vliegen landen op voedsel, aanrechtbladen en uw bord, bestek en keukengerei. Zo infecteren ze u en uw huishouden met de bacteriën die ze nog steeds bij zich dragen.

Onze professionele rioolvliegjes bestrijding

Bij Q-Works de Plaagdierbeheerser begrijpen we hoe frustrerend een rioolvliegjes plaag kan zijn. Ons team van deskundige ongediertebestrijders maakt gebruik van beste technieken om u voorgoed van deze plaag af te helpen. We bieden een scala aan oplossingen, van inspectie en behandeling tot preventie en onderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te plannen en onze ongecompliceerde oplossing voor uw ongedierte probleem te ervaren!

Rioolvliegjes professioneel bestrijden? Maak een afspraak!

Rioolvliegjes op het aanrecht, in je eten en op je tandenborstel: je durft niets meer aan te raken, want je komt meteen in contact met nare schimmels en bacteriën. Heb je alles al geprobeerd om de rioolvliegjes te bestrijden en ben je nu ten einde raad? Maak dan een afspraak met ons Q-Works de plaagdierbeheerser. Een professionele ongediertebestrijder helpt je gegarandeerd van dit ongedierte af. Bel of mail en hij staat binnen de kortste keren bij jou op de stoep om de rioolvliegjes professioneel te bestrijden

to top