Onze Tarieven

Betaalbare en betrouwbare ongediertebestrijdingsdiensten om uw eigendom veilig te houden tegen ongewenste gasten.

Ratten, muizen, motten, vliegen en zilvervisjes zijn slechts een paar van de ongedierte die wij kunnen elimineren. Wij zijn gespecialiseerd in ongediertebestrijding en weten hoe we elk soort ongedierte moeten bestrijden.

Type bestrijding

incl. BTW
gemiddelde prijs
per behandeling

uurtarief

€ 78.65

Muizen

Eerst voeren we een inspectie uit waar de muizen binnenkomen. Deze gaten zouden we dan dichtmaken, of u kunt dat zelf doen in overleg. Vervolgens passen wij onze bestrijdingsmogelijkheden aan op de situatie.

€ 150 / 250

Ratten

Eerst voeren we een inspectie uit waar de Ratten binnenkomen. Deze gaten zouden we dan dichtmaken, of u kunt dat zelf doen in overleg. Vervolgens passen wij onze bestrijdingsmogelijkheden aan op de situatie.

€ 180 / 300

Wespennest bestrijden

Insecticiden zijn effectieve middelen om wespen te bestrijden. Een professionele ongediertebestrijder kan insecticiden rondom het wespennest spuiten om de wespen te doden.

€ 90,-
Per nest

Rioolvliegjes

Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen, latrinevliegjes of aalputmotjes genoemd. En nee, het zijn geen vliegen: het gaat hier om een muggensoort! Rioolvliegjes levens van vocht en rottend organisch afval en kunnen allerlei bacteriën verspreiden

€ 200,-

vliegjes plaag

Welke vlieg het ook is, jij bent er klaar mee! Sommige soorten vliegen blijven plakken aan ramen of muren en andere komen af op allerlei voedselresten, waaronder het afval in huis. Het stoppen van de vliegenplaag lijkt bijna onmogelijk.

€ 200,-

Mieren

Indien u last heeft van mieren, kunt u het best contact opnemen met een professionele ongediertebestrijder. Onze bestrijdingstechnici kennen de leefwijze van de verschillende soorten mieren en bieden u een geschikte, effectieve oplossing om de overlast voor u op te lossen. Al onze behandelingen zijn veilig voor uw gezin en uw huisdieren

€ 120,-

zilvervisjes

Het lijkt wel alsof het internet er vol mee staat. Mensen vinden ze vies, smerig of eng en vragen zich af waar ze vandaan komen en hoe ze ervan af kunnen komen. Sommigen proberen ze met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes uit te roeien, terwijl anderen ze zelfs proberen af te richten of de oorlog aan ze verklaren. Er zijn bijna geen forums meer te vinden waar de vraag "Wat moet ik doen tegen zilvervisjes?" niet wordt gesteld. Ze worden in de badkamer gevonden, in de keuken en zelfs op de bank... Mensen worden er gek van. Maar ze kunnen het die insecten niet kwalijk nemen. Ze zijn niet de meest aantrekkelijke insecten met hun geschubde lichamen, lange antennes en drie staartdraden.

€ 150,-

Vlooien

Heeft je huisdier vlooien? Wacht dan niet tot ze uit zichzelf weggaan, maar neem direct het heft in eigen handen. Zorg daarbij niet alleen dat je hond of kat vlooien vrij is, maar ook dat er geen vlooien meer in je huis achterblijven. Anders is het dweilen met de kraan open. Hoe je dat doet? Heel eenvoudig. Bel ons. In een mum van tijd ben jij gegarandeerd verlost van alle irritante beestjes.

€ 150,- tot 200

*Meestal heeft u geen voorrijkosten

Waarom kiezen voor Q-Works?

Bij Q-Works De Plaagdierbeheerser gaan wij verder dan alleen ongedierte bestrijden. Ons doel is om u te voorzien van een veilige en gezonde leefomgeving. Wij zorgen ervoor dat uw eigendom volledig vrij is van ongedierte en nemen preventieve maatregelen om ervoor te zorgen dat ze niet terugkomen. Bovendien werken wij alleen met professionals die alle benodigde kwalificaties en training hebben om ongedierte effectief en veilig te behandelen. Kies Q-Works, kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Q-works de plaagdierbeheerser

Laat ongedierte uw huis of bedrijf niet overnemen. Vertrouw op de experts van Q-Works de plaagdierbeheerser om ze voor altijd te elimineren.

De voordelen van Q-Works de plaagdierbeheerser

Direct contact

Bel of mail 
voor rechtstreeks contact

24/7 spoedservice

Meestal binnen 24 uur van je problemen af

Eerlijk tarief

Je betaalt nooit onnodig te veel
geld

Gecertificeerd

Alle onze bestrijders bezitten de
juiste certificaten

to top