Servicecontracten – ongedierte voorkomen met een abonnement

Natuurlijk wilt u ongedierte voorkomen bij uw bedrijf of instelling. Het is bijzonder vervelend wanneer u te maken krijgt met een ongedierteplaag. Dit kan niet alleen de nodige risico’s met zich meebrengen voor uw bedrijfsvoering, maar het brengt vaak ook gezondheidsrisico’s met zich mee. In bepaalde gebieden is er sprake van een verhoogd risico op een ongedierteplaag. Dit geldt ook voor diverse branches, waaronder de voedingsmiddelenindustrie. Als ondernemer wilt u ongedierte voorkomen. Q-Works de Plaagdierbeheerser helpt u hier graag bij. U kunt bij ons een abonnement afsluiten, oftewel een servicecontract. Dit betekent dat u onder meer kiest voor de juiste maatregelen op het gebied van ongediertepreventie en voor regelmatige inspecties.

Voor wie zijn onze ongediertepreventie servicecontracten bedoeld?

Q-Works de Plaagdierbeheerser staat altijd klaar om bedrijven, organisaties, instellingen én particulieren te helpen met het voorkomen van ongedierte. Onze uitgebreide servicecontracten bieden een complete oplossing voor iedereen die graag ongedierte wil bestrijden. Wij hebben al vele tevreden klanten uit verschillende branches geholpen en zijn trots om voor onder meer de volgende sectoren te werken:

 
  • Vastgoedbeheerders
  • Woningcorporaties
  • Onderwijsinstellingen
  • Gemeenten
  • Facilitair beheerders
  • Hotels
  • Restaurants
  • Detailhandel
  • Kantoren
  • Logistieke centra
Uiteraard zijn onze servicecontracten ook voor particulieren.

Ongediertepreventie – ongedierte voorkomen met een abonnement

Door middel van een abonnement voor ongedierte preventie kunt u uw bedrijf voorzien van rust en zekerheid. Een ongedierteplaag kan namelijk niet alleen heel vervelend zijn, maar ook grote gevolgen hebben voor verschillende bedrijven die moeten voldoen aan hygiënevoorschriften. Wanneer deze voorschriften niet langer nageleefd kunnen worden door een ongedierteplaag, kunnen er ernstige consequenties ontstaan. Dit is slechts één voorbeeld van waarom ongediertepreventie van groot belang is. Door bij ons een servicecontract af te sluiten voor ongedierte preventie, kiest u voor een abonnement gericht op het voorkomen van ongedierteplagen gedurende alle seizoenen van het jaar. Wij bieden de juiste maatregelen om het risico van het ontwikkelen van een ongedierteplaag zo ver mogelijk te reduceren.

Wat zijn de voordelen van een servicecontract voor ongediertepreventie en hoe kan het uw bedrijfsleven gemakkelijker maken?

Wat houdt een servicecontract voor ongediertepreventie nu precies in? Uiteraard willen wij vooral ongedierte voorkomen in plaats van voor u bestrijden. Op de eerste plaats zorgen wij dan ook voor de juiste maatregelen om het risico op het ontwikkelen van een ongedierteplaag tot een minimum te beperken. Het risico om honderd procent ongedierte-vrij te zijn is helaas niet mogelijk. Daarom willen wij er altijd snel bij zijn als er problemen dreigen te ontstaan. Vanuit het servicecontract voeren wij regelmatig inspecties uit. Als wij een probleem constateren, ondernemen wij direct actie. Krijgt u onverhoopt toch te maken met een ongedierteplaag? Dan komen wij uiteraard snel ter plaatse om het probleem voor u op te lossen.

Wij stemmen onze dienstverlening nauwkeurig af op uw specifieke behoeften

Er zijn bepaalde gebieden waar een hoger risico op een bepaalde plaag kan ontstaan, zoals een knaagdierenplaag. Bovendien zijn er bedrijven die vanwege hun activiteiten vatbaarder zijn voor ongedierte. Dit kan bijvoorbeeld een muizen- of kakkerlakplaag zijn. Elke situatie is uniek, daarom geven wij prioriteit aan het aanpassen van onze diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Via ons servicecontract garanderen wij maatregelen te bieden die op uw specifieke situatie zijn afgestemd. Zo kunnen wij controlepunten installeren, waaronder knaagdieren- en ongediertestations, mottenvalletjes, insectenvalletjes en insecten detectie valletjes. Dit is slechts een voorbeeld; wij beoordelen uw omstandigheden om de meest geschikte actie te bepalen om het risico op een ongedierteplaag tot een minimum te beperken.

wij komen regelmatig bij u langs

Na het treffen van de nodige maatregelen om ongedierte te voorkomen op uw locatie, is het van cruciaal belang om hoge kwaliteit en regelmatige inspecties uit te voeren in uw woning of zakelijke pand. Door een servicecontract bij ons af te sluiten, garanderen wij dat we op vaste momenten ter plaatse komen om de nodige inspecties uit te voeren en alle bevindingen en constateringen zorgvuldig op te nemen in een gedetailleerd rapport. Deze rapporten worden op hun beurt verzameld in een logboek dat we voor u bijhouden. Dit biedt niet alleen inzicht in de huidige toestand van uw locatie, maar biedt ook waardevolle adviezen en aanbevelingen op maat om toekomstige ongedierteproblemen effectief te voorkomen. Bij ons werkt u samen met deskundigen die met u meedenken om uw bedrijf of woning vrij te houden van vervelende en schadelijke ongedierte.

Afspraak maken of een vraag stellen?
Neem gerust contact met ons op
to top