Bouwkundige ongediertewering als preventieve, effectieve maatregel

Bij veel oude panden is wering cruciaal om het probleem op te lossen of te voorkomen van ongedierte.

Q-Works begrijpen we dat het leveren van de best mogelijke service bij ongediertebestrijding van het grootste belang is. Daarom hanteren wij een allesomvattende aanpak bij het beheren van knaagdier overlast, waarbij we diverse technieken onderzoeken en deskundig advies geven om een constructief verschil te maken. Als onderdeel van onze toewijding aan Geïntegreerd Ongediertemanagement bieden wij betrouwbare en robuuste ongediertebestrijdingsoplossingen aan, ook wel ‘proofing’ genoemd. Door scheuren, gaten en ingangspunten te dichten, helpen we voorkomen dat ongewenste indringers zoals muizen en ratten uw pand binnendringen. Hierdoor kunt u vaak een aanzienlijke vermindering of zelfs volledige eliminatie van knaagdierproblemen zien. Ons team is toegewijd om u een probleemloze, effectieve oplossing te bieden en gebruikt daarbij alleen de nieuwste technieken en technologieën om de klus in één keer goed te klaren.

Proces:

1. Bouwkundige inspectie

Voordat er weringen geplaatst worden, is het cruciaal om een uitgebreide inspectie van het gebouw uit te voeren. Deze inspectie heeft als doel om de specifieke gebieden te bepalen waar de wering nodig is en om de hoeveelheid wering die nodig is te evalueren. Daarnaast zal deze inspectie kritieke doorgangen identificeren, zoals uitgangen en ingangen, en aangrenzende eigendommen die mogelijk worden beïnvloed.

Op basis van de bevindingen van deze inspectie zullen onze experts een gedetailleerd rapport opstellen en u voorzien van een nauwkeurige offerte voor de werings oplossingen die u nodig heeft. Ons rapport biedt ook op maat gemaakte aanbevelingen voor de juiste materialen en technieken om te gebruiken, rekening houdend met de unieke structurele kenmerken van uw gebouw.

Aan het einde van dit proces kunt u een weloverwogen beslissing nemen over de te nemen maatregelen op basis van de uitgebreide inspectie en offerte die is verstrekt, waardoor de meest effectieve wering oplossing voor uw gebouw wordt gegarandeerd.

2. Plaatsing

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat ons team snel aan de slag gaat met het installeren van de nodige anti-ongedierte maatregelen zodra u akkoord gaat met ons deskundig advies. Met onze gespecialiseerde kennis bieden wij een breed scala aan technieken voor het plaatsen van effectieve barrières. Wij maken gebruik van anti-knaagkit van topkwaliteit om kleine openingen en kieren af te dichten, zodat er geen ongewenste beestjes binnenkomen. Bovendien bieden wij de installatie van duurzame rvs-stootvoegroosters die tussen de voegen van uw gebouw passen en beschermen tegen invasieve wezens of plagen die uw ruimte proberen binnen te dringen. Voor grotere openingen die een bedreiging vormen, kunnen wij deskundig rvs-staalwol aanbrengen om ervoor te zorgen dat ze goed afgesloten blijven. Door met ons samen te werken, kunt u erop vertrouwen dat elk detail de zorgvuldige aandacht krijgt die het verdient om een ongediertevrije leefomgeving voor u en uw gezin te garanderen.

3. Resultaat

Nadat de wering is geplaatst, worden de resultaten geëvalueerd. Q-Works en u als klant bespreken de resultaten samen.

to top